Accesorii AAS – VWR

Sistem 5000 | GF 5000 cuptor de grafit | PAL Autosampler | Sistem SDS-720 livrare probe | PS-720 Auto Dilutor | Sistem HG3000 NiMH și EHG3000 Incalzitor electric Cell | MC3000 Mercury Concentrator | Capcana de atomi

GBC produce o gamă completă de accesorii de prelevare a probelor pentru a acoperi toate cerințele analitice. Acestea pot fi montate pe orice GBC AAS, cu excepția SavantAA Zeeman.


Sistemul GBC 5000

Sistemul GBC 5000 este un sistem cu cuptor de grafit automat care poate fi folosit cu orice GBC AAS și oferă capacitatea de determinare a concentrațiilor sub-ppb pentru cele mai multe elemente. Sistemul cuptor include GF5000 cuptor de grafit sursa de alimentare și workhead plus PAL programabil încărcător automat de probă. Sistemul este controlat de software-ul de sistem AAS. Folosiți ESV pentru a viziona vă injectați proba, uscat, cenușă și chiar atomizarea în timpul programului cuptor. Dezvoltarea metodă nu a fost niciodată acest ușor. ESV vine standard cu SavantAA Zeeman și SavantAA Σ și este opțională cu SavantAA. Contactați-ne pentru a afla mai multe.


Cuptor grafit gf500

Cuptor grafit gf500

GF 5000 cuptor de grafit

GF 5000 cuptor de grafit Ansamblul cuptor include tub de grafit (complet cu platforma de interferențe chimice reduse, dacă este necesar) montat într-o incintă cu ferestre din cuarț. Poate fi folosit în combinație cu orice GBC AAS. Instalarea este simplă, cu un atașament permanent la sursa de alimentare printr-un cordon ombilical care conține toate conexiunile necesare, inclusiv gaze, apă de răcire și accesorii electrice. Domeniul de temperatură a mediului ambiant până la 3000 ° C este controlată cu o rată maximă de rampă de 2000 ° C / sec calculator.


PAL AUTOSAMPLER

PAL AUTOSAMPLER

PAL Furnace Autosampler

PAL Furnace Autosampler De prelevare este o componentă esențială a sistemului cuptorului și fiecare poate găzdui aproximativ 40 de eșantioane și 10 standarde pre-amestecate, plus o soluție stoc de amestecare automată a până la 10 de standarde. Carusele multiple pot fi utilizate într-o analiză. volum distribuit este de până la 100 pl, programabil în pas de 1 pl. Programul de opțiuni includ amestecarea automată a standardelor, injectarea automată a modificatori chimici, injecție multiplă, injectare încălzite, plus complet re-pantă, re-calibrare, verificați eșantion sau Spike rutine de recuperare.


Sistem de livrare SDS 720

Sistem de livrare SDS 720

SDS-720 Sistem de livrare

Sistem SDS-720 Livrare probe și PS-720 diluator SDS-720 este un sistem automat de probe XYZ pentru AAS cu flacără, ICP sau ICP MS. Acesta poate fi utilizat pentru analiza flacără, cu generare de hidruri, analiza vapori reci mercur și cu MC 3000 concentrator mercur. Acesta poate fi de asemenea utilizat cu Autosipper cu Cintra 202, 303 sau 404. SDS-720 este o precizie proiectat XYZ autosampler. SDS-720 oferă o analiză precisă și rapidă datorită designului său durabil, simplu, adaptabil, de încredere și voinic. Livrat cu rafturi eșantion de a deține 240 de fiole fiecare eșantion de aproximativ 14 ml și un standarde de rack de a deține 10 flacoane standard, fiecare cu un volum de aproximativ 50 ml. Eșantion de plastic și flacoane standard sunt furnizate. PTFE și PEEK este folosit pentru a asigura o cale liberă de metal fluxului de lichid. Debitul probei de sondă stație variabilă clătire continuu cu pompe peristaltice minimizează contaminarea probei și reportare. Un suport scurgere inert care previne orice soluție greșeală deversând peste autosampler sau laboratorul dumneavoastră. SDS-720 este acum cu 40% mai rapid decât modelul înlocuit și oferă o productivitate de neegalat, cu capacitatea de acces aleator din plin de o amprentă mică. O variabilă construit în pompe peristaltice oferă probleme de curent liber continuu de soluție de clătire curat.


Auto diluator sds720

Auto diluator sds720

PS 720-Auto Dilutor

Sistem SDS-720 Livrare probe și PS-720 diluator PS-720 este utilizat în combinație cu SDS-720 auto-prelevare, eliminând nevoia de standard, manuală și prepararea probelor și diluție a probei de flacără și aplicații hidrură. PS-720 este controlat în totalitate prin intermediul software-ului SavantAA permite adevărat analiza complet automatizat. Automatizare simplă și fiabilă de completări standard și recuperare Spike, sau eșantion modificarea matrice prin adăugarea de până la două soluții modificator chimic asigură funcționarea hands-off și versatilitate. Capacitatea de a lucra în combinație cu arzător automat rotație (ABR) extinde dinamic gama dincolo de cea a altor sisteme de diluare.


Sistem NiMh

Sistem NiMh

HG3000 System NiMH și EHG3000 Incalzitor electric Cell

HG3000 Generatorul HG3000 hidrură face parte dintr-un sistem complet de hidrură care pot fi utilizate în combinație cu orice GBC AAS pentru analiză nivel de urme de elemente care formează hidrura (arsen, de seleniu, antimoniu, bismut, telur, staniu, germaniu și plumb în părți per miliard nivel de concentrare), și mercur prin metoda de vapori reci. Limitele de detecție de 1 ppb sunt realizabile în mod obișnuit. A probelor tipică este de aproximativ 60 de probe pe ora iau trei măsurători repetate, cu o precizie tipic de 1%. Celula cuarț utilizat pentru analiza hidrură pot fi încălzite cu flacără sau prin încălzitorul celulă electrică EHG3000 opțională. EHG3000 oferă o temperatură controlată pătură de încălzire electrică pentru a încălzi celulă de cuarț, și include sursa de alimentare, pentru controlul temperaturii și workhead. EHG3000 asigură controlul temperaturii mai precis decât este posibil cu încălzire cu flacără.


MC3000 Mercur Concentrator

Concentratorul MC3000 mercur este utilizat în asociere cu HG3000 și adaugă parti per trilion capacitate a sistemului de hidrură pentru analiza de vapori de mercur, folosind un amalgam de aur ca mediu de concentrare. MC3000 constă dintr-o sursă de alimentare și workhead cu construit în capcană folie de aur și o celulă de absorbție cuarț. Acesta este controlat de software-ul de AAS, care prevede timpul de încărcare programabil, numărul de duplicate, timp culoare și curat.


Capcana de atomi

Atom Trap Sporeste sensibilitatea pentru anumite elemente utilizând capcana GBC Atom. Atom Trap este o cuvă de cuarț flacără încălzit care este plasat în drumul optic. Ea îmbunătățește sensibilitatea, oferind un timp de staționare mai lung pentru analitul în zona de excitație.

Etichete: ,

Aparatura din categoria: Produse, Spectrometre cu absorbtie atomica