Accesorii si consumabile pentru prepararea probelor

Romspectra va ofera o gama larga de accesorii si consumabile pentru prepararea probelor care necesita pretratare, toate de la VWR.

Sisteme de purificare a apei

Sisteme de purificare a apei

Sisteme de purificare a apei

Sistemele de purificare a apei sunt produse intr-o gama larga de tipodimensiuni, putand produce de la 50 de litri / zi pana la 150 l/zi, apa ultra-pura de tip I.

Multe laboratoare au nevoie de apa purificata in fiecare zi – pentru HPLC sau pentru alte analize instrumentale, de preparare a probelor, pentru clătirea sticlariei sau pentru biologiea moleculara in care endotoxine si / sau nucleaze ar interveni in denaturarea rezultatelor.

Din aceasta categorie fac parte sistemele Puranity, Q-Pak, Progard, Milii-Q Integral

Oferim o gama foarte bogata de cartuse de filtrare si de deionizare.
pentru informatii suplimentare luati legatura cu noi.


Accesorii pentru Ardere, calcinare

Accesorii pentru Ardere, calcinare

Accesorii pentru Ardere, calcinare

Romspectra oferă o gamă largă de cuptoare adecvate pentru calcinare precum si tratament termic de uz general plus o gamă largă de containere (vase de evaporare sau creuzete) adecvate pentru a rezista la temperaturi ridicate si comportament inert.

Va oferim cuptoare de ardere de diferite capacitati, cu utilizari multiple si diverse facilitati, realizate din cele mai bune materiale refractare, cu sisteme de monitorizare si control, controlare a temperaturii, fiabile si cu viata lunga.

Majoritatea cuptoarelor au posibilitatea conectarii la un PC, printr-o interfata RS422.

Alaturi de acestea oferim si o gama larga de creuzete din portelan si cuart, vase din otel inoxidabil si alte consumanile pentru ardere si calcinare.


Etichete: , , , , , , , , , , , ,

Aparatura din categoria: Accesorii si consumabile Laborator, Analize produse alimentare si bauturi, Produse