Autoclave si accesorii pentru analize

Romspectra va ofera o gama bogata de autoclave si accesorii pentru toate necesitatile si toate dimensiunile de laborator. In aceasta pagina sunt doar exemplificari; pentru mai multe detalii luati legatura cu noi.

Autoclave si

Autoclave si sterilizatoare

Autoclave si sterilizatoare

Alegerea sterilizatorul cu abur depinde de mai multe considerente: diversitate de încărcare, frecventa de utilizare, servicii disponibile si volume de încărcare. Linia Tuttnauer de sterilizatoare de top verticale răspunde cu succes tuturor cerintelor ivite în laboratoare si institute de cercetare.

Autoclavele sunt realizate din otel inoxidabil, menite sa reziste la utilizari de lunga durata, rezistente la coroziune.

Sunt prevazute cu sisteme de control si siguranta, cu monitorizare ce poate fi asistata de calculator.
Autoclavele sunt astfel realizate incat sa permita operarea extrem de usoara, fiind asigurate, in acelas tip, toate cerintele de siguranta si securitate a operatorului.

Sterilizatoarele Compact CertoClav pot fi utilizate chiar si in cel mai mic laborator. Tot necesarul instrumentar poate fi sterilizat la locul de muncă; pot fi sterilizate materiale sintetice rezistente la culturi, recipiente de sticlă, din metal, cauciuc, textile si multe altele.


Rack-uri si cutii

Rack-uri si cutii

Rack-uri si cutii

Va oferim o bogata gama de cutii si containere menite sa asigure o manipulare usoara a materialelor ce urmeaza a fi autoclavizate si sterilizate.

Produsele oferite au ca si caracteristici:
Impiedecarea scurgerii de materiale periculoase
Rezistente la dezinfectante agresive
Poate fi utilizat pentru sterilizarea instrumentelor alimentare si a instrumentelor de laborator
Pot fi stivuite, reducand spatiul de depozitare.


, , ,

Benzi, folii, hartie, indicatori

Benzi, folii, hartie, indicatori

Va oferim o gama larga de benzi de izolare, pungi de sterilizare, din diferite materiale, termorezistente dar si cu mare rezistenta la manipulare, realizate din poliamida, poliester sau aluminiu.

Va oferim indicatori de sterilizare, benzi indicatoare pentru autoclave

Toate produsele indicatoare sunt auto-adezive, non-toxice, putand fi utilizate utilizare în autoclave cu abur care funcționează intre 121 ° C si 134 ° C.


Pentru mai multe detalii si comenzi luati legatura cu noi


Etichete: , , , , , , , ,

Aparatura din categoria: Accesorii si consumabile Laborator, Analize produse alimentare si bauturi, Produse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *