Cintra 2020 – Spectrometru UV-VIS – GBC

Cintra 2020 - Spectrometru UV-VIS

Cintra 2020 – Spectrometru UV-VIS

Cintra 2020 intră în competitie cu multe spectrometre UV-VIS si UV-VIS-NIR cu preturi mari deoarece oferă un domeniu de măsură lărgit: 190 – 1200nm.

Datorită opticii de calitate, prezintă un zgomot redus si foarte mici valori ale luminii parazite.

Acest aparat se pretează atît analizelor de rutină precum si celor de domeniu avansat în zona apropiata de InfraRosu.

La spectrofotometrul Cintra 2020 se poate monta şi sfera integratoare cu reflectantă totală care vă oferă posibilitatea de a realiza determinări pînă la 1150nm.

Modelul Cintra 2020 vă oferă maximum de flexibilitate si performantă pentru clasa sa.

Linia de spectrometre Cintra UV-VIS reprezinta o nouă generatie, asigurand cele mai inalte performante in gama spectrometrelor cu dublu fascicul existente pe piata.

Cu remarcabile specificatii de performanta, spectrometrele Cintra fac o scanare de mare viteza, avand cele mai performante specificatii optice disponibile, fapt ce le face sa fie instrumentele cu cea mai mare viteza de scanare de pe piata spectrometrelor UV-VIS.

Operate cu puternicul software „Cintral”, pe platforma Windows ® 7, instrumentul este complet controlat de calculator, oferind operatorului posibilitatea analizei statistice a datelor, generarea de rapoarte si validarea rezultatelor.

Spectrometrele Cintra sunt insotite de o gama completa de accesorii automate modulare, auto sippers, schimbatoare de probe, sfere de integrare, injectie automata, termostate; toate acestea pot fi schimbate rapid, fiind recunoscute automat de softul de control.

Etichete: , , ,

Aparatura din categoria: Produse, Spectrofotometre UV