Consumabile AAS – VWR

Sursa de aplicare

Sursa de aplicare

Sursa de aplicare

Sursa de Aplicare este o sursă de lumină de intensitate mare, conceputa special pentru spectroscopie de absorbție atomică și este configurata pentru a oferi spectre de linie pentru aplicații specifice, cum ar fi:

Mediu
Inox, Otel, Aliaje, Metale de bază
Petrochimic
Minerit, Sol
Clinic
Produse alimentare si bauturi
Plante, Urme clinice toxice
Special (versiune personalizată)
Folosit cu SensAA

In plus Sursa de aplicare poate fi configurata pentru a satisface cerințele specifice aplicației.

Performanță analitică pentru fiecare element din aplicația sursă este echivalentă cu elementele oferite de lămpi cu un singur catod cavitar, la o fractiune din costul acestora.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati. Partition Graphite Tube Furnace este disponibil acum si pentru SavantAA Zeeman (Zeeman Efect) (practic pentru toata gama de spectrometre cu absorbție atomică).

Aceste tuburi permit o gama unică de până la 100 ul, fără riscul de raspandire a excesului în tub, fapt care asigura o sensibilitate îmbunătățită.


Tuburi de grafit

Tuburi de grafit

Tuburi de grafit

Tuburile de cuptor de grafit sunt fabricate din grafit de inalta puritate si densitate, cu un coeficient redus de dilatare.
Oferim tuburi din grafit pentru spectrometrele cu absorbtie atomica de la toti marii producatori: GBC, Hitachi, Perkin Elmer, Shimadzu, Thermo TJA, Thermo Unicam, Varian Graphite.
Toate tuburile din grafit sunt standardizate.

Vezi brosura


Lampi cu catod cavitar

Lampi cu catod cavitar

Lampi cu catod cavitar

Oferim o gama foarte largă de lămpi cu catod cavitar non-codificate, ca înlocuitoare directe pentru instrumente AAS ale caror lampi s-au uzat.
Sunt disponibile in mai multe dimensiuni.
Au un raspuns spectral mare si sunt compatibile cu aproape toata gama de spectrometre AAS.
Oferim si diverse adaptoare pentru aceste lampi.

Vezi brosura


Celule de cuart

Celule de cuart

Celule de cuart

Romspectra va ofera o gama bogata de celule de cuart, de diverse tipo-dimensiuni, menite sa asigure cea mai inalta performanta instrumentelor de analiza utilizate in laboratoarele dumneavoastra.
pe langa produsele standardizate oferim si tipo-dimensiuni personalizate, la cererea clientului, menite sa satisfaca cele mai diverse necesitati.


Modificatori de matrice

Modificatori de matrice

Modificatori de matrice

Modificatorii de matrice permit optimizarea conditiilor analitice pentru a oferi o mai bună reactie a instrumentului GFAA si limite de detectie mai bune.
Toate produsele utilizate în mod obisnuit sunt disponibile si in seturi personalizate.
Sunt preparate din 99,999% materii prime pure si prezinta un nivel foarte scăzut de impurităti metalice în solutia finala.

Vezi brosura


Etichete: , ,

Aparatura din categoria: Produse, Spectrometre cu absorbtie atomica