Halo MPR-96 – Cititor de microplaci – Dynamica

Halo MPR-96 - Cititor de microplaci - Dynamica

Halo MPR-96 – Cititor de microplaci – Dynamica

Halo MPR-96 este un cititor de microplaci ce extinde gama Halo pentru a facilita transferul unui volum mai mare de analize constand dintr-o serie de reactii micro-volumice pe o placa cu 96 de godeuri (recipiente).
De asemenea MPR-96 intruneste aceeasi robustete, fiabilitate, precizie si reproductibilitate sinonim cu restul familiei Halo.

In modul standard, Halo MPR-96 vine cu o selectie cuprinzatoare de functii pentru versatilitate cu aplicabilitate la mai mulute aplicatii atat analitice cat si biologice.
Poate fi utilizat atat in modul stand alone sau conectat la un PC pentru a maximiza flexibilitatea operatiilor.

Caracteristici:
• Performanta superioara
Halo MPR-96 este un lider de piata in gama absorbanta cuprinsa intre 0 – 4 OD, cu liniaritate continua de 1 până la 2,5 OD (405 nm).
Prezinta o excelenta uniformitate de masurare, cu o variatie minima intra si inter-placa de doar 0,010 OD (405 nm, 0-2 OD), o acuratete maximă si reproductibilitate de invidiat.
Alte specificatii includ 8 canale de masurare si un canal de referinta, timp rapid de citit de 10 secunde pe toate cele 96 godeuri.
Dispune de placa speciala de calibrare, pentru asigurarea unei precizii garantate.

• Lungimea performanta de unda Gama
Filtrul flexibil permite măsurători într-un interval spectral de 400 nm până la un maxim de 750 nm.
Modelul MPR-96UV extinde evaluarea la un interval 340nm UV.
Până la 5 filtre de interferenta pot fi montate pe carusel, acesta fiind foarte usor accesibil si cu posibilitatea inlocuirii filtrelor fara efort, daca situatia o oimpune.

• Versatil prin conceptie
Versatilitatea deosebita ii confera cititorului de microplaci Halo MPR-96 flexibilitatea de a efectua cele mai simple functii, cum ar fi generarea de date brute si evaluari calitative prin intermediul a mai multe functii complexe.
Halo MPR-96 accepta 96 de godeuri cu fundul plat, in microplaci, precum si configuratii de placi cu fund in forma de U si V.

• Gama diversa de moduri de masurare
Se poate selecta modul „Fast”, atunci când este necesara masurarea rapida (de exemplu, aplicatii de screening) sau modul „Corect”, atunci cand sunt necesare analize de mare rezolutie.
Alte moduri includ: detectie mostre, lungime de unda simpla sau dubla, agitare placa (4 viteze, cu miscare liniara), asteptare, etc.

• Interactiune prietenoasa cu utilizatorul si Informatii bogate pe display LCD
Un ecran LCD de 90mm x 68mm, cu iluminare din spate si control de luminozitate reglabil este suficient de mare pentru a afisa o gama completa de date, chiar intr-un format grafic; de exemplu pană la 48 de sonde adică jumatate dintr-o placa cu 96 de godeuri pot fi afisate in acelasi timp cu vizualizarea unor date specifice.
Fara sudura si cu o tastatura rezistenta la actiunile chimice, instrumentul este conceput pentru selectarea usoara si rapida a diverselor functii de navigare; tastatura este protejata impotriva oricaror scurgeri accidentale de laborator.

• Stand Alone sau operare PC
Halo MPR-96 este complet echipat si capabil sa execute toate functiile in mod independent.
Pur si simplu conectati o imprimanta compatibila la portul USB pentru imprimarea directa de date, rapoarte si grafice.
Pentru mai multe functii avansate, analize si rapoarte, Halo MPR-96 poate fi, de asemenea, conectat prin intermediul porturilor USB la un PC pentru control direct cu software-ul optional.

• Functii de validare si Stocare a datelor
Halo MPR-96 (in mod autonom) are memorie flash on-board pentru stocarea a pana la 30 de programe de testare si pana la 50 de seturi de date de masurare placa.
Programele si datele de masurare pot fi usor accesate, editate si sterse. Mai mult decat atat, datele de masurare de placi pot fi usor descarcate pe dispozitive de memorie externe, pentru transferul si prelucrarea ulterioara pe un alt calculator care are instalate programe dedicate (cum ar fi Microsoft Excel).


Vezi brosura Cititorului de microplaci Halo MPR-96 de la Dynamica
Pentru informatii suplimentare luati legatura cu noi


Etichete: , , , ,

Aparatura din categoria: Produse, Spectrofotometre UV