Halo RB-10 – Spectrometru multi-fascicul – Dynamica

Halo RB-10 - Spectrometru multi-fascicul - Dynamica

Halo RB-10 – Spectrometru multi-fascicul – Dynamica

Halo RB-10 este un spectrofotometru multi-fascicul, realizat special pentru o gama extinsa de aplicatii, cu o mare versatilitate, adecvat la multe aplicatii analitice si biologice.

Optica speciala a fasciculului ofera o mai mare precizie si reproductibilitate decat spectrometrele conventionale, care au o optica cu un singur fascicul.

Caracteristici spectrale:
Cu un filtru spectral de trecere de2 nm, Halo RB-10 ofera o gama spectrala superioara si o rezolutie de varf.
Precizia este impresionanta pentru o lungime de unda de  0,5 nm, cu un nivel de zgomot 0.0005 Abs (500nm) si lumina reziduala de  0,05% (220 nm Nai, 340 nm NaNO2).

Spectrometrul Halo RB-10 este ideal pentru  efectuarea de analize cantitative.
Poate fi setata o Lungime de unda unica sau pana la mai mult de 6 lungimi de unda individuale, corespunzatoare acizilor nucleici A260 / A280 / acid de proteine, permitand realizarea curbelor de calibrare cu pana la 20 de standarde pentru diverse concentratii.

Timp de scanare:
Spectrometrul Halo RB-10 efectueaza masuratori cinetice pentru perioade de timp variind de la 1 minut la peste 27 de ore.  Intervale de masurare sunt presetate din fabrica si selectate automat atunci cand este setat timpul de scanare.

Scanare lungime de unda:
Se poate efectua o scanare spectrala completa de la 190 la 1,100nm la oricare dintre cele 8 viteze de scanare selectabile individual si presetate pornind de la o inalta rezolutie 10nm / minut pana la o analiza rapida de 3,600nm / minut.
Datele sunt afisate fie ca valori numerice sau ca spectru grafic.
Mai mult decat atat, se poate efectu prelucrarea in aval de date, cum ar fi date de varf / cautare in continut sau realizare de medii, direct pe aparat sau cu software-ul optional detectiv Halo UV.

Usor de utilizat, dotat cu un ecran de afisare LCD mare
Ecranul LCD de 94mm x 70mm, cu iluminare din spate, permite un control al luminozitatii reglabil, este suficient de mare pentru a afisa o gama larga de date chiar si intr-un format grafic.
Tastatura rezistenta chimic este conceputa pentru selectarea usoara si rapiditate de navigare, alegerea rapida a functiilor, asigurand in acelasi timp protectie impotriva oricaror scurgeri de laborator.

Functii de validare
Pentru a asigura o performanta optima, Spectrometrul Halo RB-10 are o functie de auto-diagnostic ce incorporeaza o serie de parametri esentiali, fiind executata de fiecare data cand Halo RB-10 este pornit.
Halo RB-10 este de asemenea echipat cu o functie GLP / GMP pentru analize care necesita validare si audit.
Parametrii, cum ar fi precizie lungime de unda, reproductibilitate lungime de unda, trece-banda, planeitate de baza, stabilitate de baza si nivelul de zgomot pot fi validati in totalitate si raportul de audit imprimat.

Instrument Stand alone sau cu PC de operare
Halo RB-10 este complet echipat si capabil sa execute toate functiile in mod independent.  Pur si simplu conectati o imprimanta laser standard pentru imprimari directe de date si grafice.  Pentru mai multe analize avansate si de raportare, simpla actionare a unui comutator plaseaza Halo RB-10 sub controlul direct al software-ul optional UV Detective, instalat pe un PC.

Standard, Spectrometrul Halo RB-10 este prevazut cu un dispozitiv de alimentare probe cu 4 cuve, permitand operarea automata sau manuala a acestora.


Vezi brosura Spectrometrului Halo RB-10 de la Dynamica
Pentru informatii suplimentare luati legatura cu noi


Etichete: , , , , , ,

Aparatura din categoria: Produse, Spectrofotometre UV