Kit de validare Clarity

Kit de validare Clarity

Kit de validare Clarity

Kit – ul de validare (p / n CVK) este proiectat pentru a efectua Calificarea operațională a stațiilor de Cromatografie Clarity care achiziționează date cu ajutorul convertoarelor A / D placi PCI interne INT7 , INT9 sau cutii USB externe Colibrick , U-PAD , U-PAD2 .

Cu ajutorul unui generator de vârf precis, datele cromatografice sunt obținute și analizate cu procedurile pregătite, iar rezultatele obținute sunt comparate cu valorile așteptate.

Validarea OQ cu softul Clarity cu achiziția de date digitale (în cazul în care convertorul A / D nu este utilizat) folosește un detector virtual, caz în care nu este necesar un validator hardware.

Metodologia de validare poate fi adaptată pentru diferite soluții software și hardware. Este necesară punerea în aplicare a procedurilor descrise în manualul de kit de validare în proceduri specifice pentru software-ul utilizat.

Kitul de validare Clarity include:
– Validator (generatorul de semnal – dispozitiv de generare a unui semnal analogic precis). Validatorul este un dispozitiv precis, un generator de vârf, cu seturi predefinite de semnal. Acest dispozitiv este conectat la convertorul A / D în locul detectorului.
– Manual de utilizare (M039)
– Cabluri pentru conectare

Cerinţe
Software – ul Clarity (versiunea 2.8 sau mai mare)
Extensie SST
INT7 , INT9 , U-PAD , U-PAD2 sau Net-PAD convertor A / D

Domeniul de utilizare
Kit-ul este destinat în principal pentru personalul de service instruit, care efectuează în mod regulat validări ale sistemelor de cromatografie folosind statii de date Clarity. Cu toate acestea, poate fi, de asemenea, utilizat de către utilizatorii cu experiență pentru validari in-house. Operatorul trebuie să fie familiarizat cu operațiile datastation claritate.


Vezi broșura kitului de validare Clarity.
Pentru mai multe informații luați legătura cu noi.

Etichete: , ,

Aparatura din categoria: Cromatografie, Produse, Soft/stații cromatografie