PLATINblue UHPLC / HPLC – Knauer

Cromatografele de lichide PLATINblue UHPLC / HPLC de la Knauer ofera atat viteza in analizarea probelor cat si inalta rezolutie in determinare, la un cost redus si usurinta in exploatare.

Sistemul PLATINblue HPLC Plus
Sistemul PLATINblue HPLC Plus

Sistemul PLATINblue HPLC Plus

Sistemul PLATINblue HPLC Plus, cu un gradient de mare presiune, PDA detector și coloană termostat este potrivit pentru o gamă largă de aplicații. Cu o presiune de sistem de până la 750 bar, este o legătură între HPLC clasic și UHPLC. Cu o mare precizie și pompe de mici pulsații, un detector PDA extrem de sensibil, sunt posibile analize exacte, de mare acuratete. Sistemul Plus HPLC PLATINblue poate fi ușor upgradat la un sistem UHPLC.

Platinblue uhplc

Platinblue uhplc

Sistem PLATINblue UHPLC

Sistemul PLATINblue UHPLC cu un gradient de presiune ridicată, PDA detector și coloană termostat are cea mai rapidă rata de separări la debite de până la 5 ml / min și max. o presiune de 1000 bar.

PLATINblue AS-1 Autosampler

PLATINblue AS-1 Autosampler

PLATINblue AS-1 Autosampler

cu opțiune de răcire / încălzire

Rapid și extrem de precis, autosamplerul UHPLC se poate ocupa de presiuni de până la 1000 bar (15000 psi) pentru injectarea de probe din plăci precum și flacoane standard. Suporta injecție completă sau parțială loopfill precum si „microlitru-pickup” pentru selectarea flexibila a volumului de injectare. Optiunea Răcire / încălzire  tavă permite analiza probelor sensibile la temperatură.

PLATINblue M-1 Manager

PLATINblue M-1 Manager

PLATINblue M-1 Manager

Modul de combinare cu funcționalitate de gradient de presiune joasă și un degazor cu 4 canale on-line pentru patru fluenta la pompa PLATINblue P-1. PLATINblue M-1 este de asemenea echipat cu un A / DD / O interfață pentru a adăuga dispozitive cu o intrare / ieșire analogică.

PLATINblue P-1


PLATINblue P-1

PLATINblue P-1 Pompa

Pompă UHPLCPompa P-1 a fost optimizata pentru ultra înaltă performanță și cromatografia lichidă rapidă, capabilă de presiuni de până la 1000 bari (15000 psi) și debite de până la 5 ml / min. Unitatea pompei este controlata electronic si asigură pulsație scăzut, un debit extrem de precis și o linie de bază stabilă.

Într-o configurație binară cu gradient de presiune inalta această pompă este utilizata împreună cu pompa UHPLC cu degazare.

Detector de fluorescență RF-20 A

Detector de fluorescență RF-20 A

Detector de fluorescență RF-20 A

Shimadzu RF-20A este un detector spectrofluorometric pentru HPLC (cromatografie lichidă de înaltă performanță), dezvoltat ca echipament de înaltă performanță și capabilități de mulit-funcționalitate.RF-20A este capabil de măsurători în modul single wavlength, modul dual lungime de undă, modul de scanare a spectrului, folosind un program de timp.

Livrarea include accesorii.

Soft convertor U/HCPL

Soft convertor U/HCPL

Soft convertor U/HCPL

Transferul metodelor de la HPLC la UHPLC poate fi ușor realizat cu ajutorul KNAUER (U) instrument de conversie software, metoda HPLC.
Prin definirea parametrilor metodei HPLC, pachetul software calculează automat adaptarile adecvate (U) si Parametrii metodei HPLC pentru a crește viteza de separare și productivitatea.

Interface Box "IFU 2.1"

Interface Box „IFU 2.1”

Interface Box „IFU 2.1”

Caseta de interfață IFU 2.1 permite achiziție analog extrem de precisă a datelor și de control al modulelor 3rd party analogice și ieșiri pe releu. IFU 2.1 este necesară numai în cazul în care instrumentele respective nu pot fi controlate sau datele nu pot fi înregistrate de către software-ul KNAUER direct (I / O digitale).IFU 2.1 oferă 4-canale de intrare / ieșire. Aceasta susține cromatografie de mare viteză, la rate de eșantionare de până la 50 Hz, dacă un canal este utilizat exclusiv. Acesta poate fi utilizat cu orice produs KNAUER.

IFU 2.1 este conectat printr-un cablu USB la un computer. Alimentarea cu energie electrică se realizează prin intermediul conexiunii USB 2.0, ceea ce face sa nu fie nevoie de o unitate de alimentare suplimentara.

Etichete: , ,

Aparatura din categoria: Aparatura de ultima generatie, Cromatografe de lichide, Produse