SmartLine – Cromatografe de lichide

Cromatografe de lichide

Cromatografe de lichide

Linia de Cromatografe de lichide de inalta performanta SmartLine

Tehnologia de utima ora si designul practic sunt caracteristicile definitorii ale liniei HPLC SmartLine. Designul acestora nu doar salvează spatiul de pe masa de lucru, dar minimizează lungimea tuburilor capilare dintre module ceea ce duce la un spatiu mort al sistemului mult mai mic.
Ecranul cu cristale lichide este incorporat in usa frontala care are si rolul de a ascunde diverse componente ale aparatului cum ar fi capul de pompă sau celula de curgere. De asemea in acest mod se asigură o protectie suplimentara a acestor componente. Astfel intregul sistem HPLC arata mult mai practic si mai organizat.
Designul uniform al tuturor modulelor oferă posibilitatea unei mari flexibilitati in ceea ce priveste configurarea sistemului.
Indiferent dacă doriti un sitem izocratic sau cu gradient sau un sistem HPLC cu mai multi detectori linia SmartLine vă poate îndeplini orice asteptări.

Oferta noastră:

– Dumneavoastră ne comunicati ce substante doriti să analizati sau să separati;
– Impreună vom găsi aplicaţia şi coloana care vi se potrivesc;
– Apoi vom configura un sistem HPLC SmartLine care să vă satisfacă în totalitate asteptările.

Pompa SmartLine 1050

Pompa SmartLine 1050

Pompa SmartLine 1050
Este o pompă dublu piston care oferă precizie şi acurateţe a debitului foarte bune (RDS≤0,1%). Componentele mecanice sunt optimizate astfel încît să asigure o lungă durată de viaţă. Pot fi amestecaţi pînă la 4 solvenţi diferiţi în sistem de gradient la joasă presiune su sistem de gradient la înaltă presiune. Pentru realizarea gradientului de joasă presiune este nevoie de mixerul Manager 5000 iar pentru realizarea gradientului de înaltă preaiune pot fi combinate pînă la 4 pompe. Gama noastră de capate de pompă acoperă cerinţele de la sisteme semi-preparative pînă la cele analitice precum şi variante biocompatibile pentru Ion Cromatografie.

Vezi brosura

Smartline Manager 5050

Smartline Manager 5050

SmartLine Manager 5050
Acest modul poate fi echipat după cum urmează: valvă de proporţionare pentru realizare gradient de joasă preaiune, degazor cu 4 canale cu membrană realizată cu tehnologia inovativă Teflon® AF şi o interfaţă de achiziţie pentru înregistrare semnale de la detectori non-Knauer.

Vezi brosura

Smartline UV/VIS Detector 2550

Smartline UV/VIS Detector 2550

Detector tip Şir de Diode SmartLine 2550
Acest detector acoperă întregul spectru de la UltraViolet, Vizibil şi pînă la apropiat Infraroşu folosind o combinaţie de 2 lămpi una cu descărcare în deuteriu şi una cu filament din Wolfram. Prezintă o înnaltă rezoluţie de 0,8nm/pixel, acurateţe a lungimii de undă mai mică de 0,5nm şi reproductibilitate a lungimii de undă mai mică de 0,1nm. Pot fi achiziţionate date tridimensionale astfel încît puteţi extrage maximum de informaţii spectrale pentru fiecare substanţă analizată. Dacă realizaţi măsurători doar în domeniul UV, detectorul este disponibil şi în varianta cu o singură lampă. Este echipat cu fibră optică, ceea ce oferă posibilitatea detaşării celulei de măsură.

Vezi brosura

Smartline UV/VIS Detector 2520

Smartline UV/VIS Detector 2520

Detector UV SmartLine 2520
Este un detector care vă permite achiziţionarea simultană pe mai multe canale (la diferite lungimi de undă). Este construit cu tehnologie tip Şir de diode. Prezintă o viteză de scanare foarte mare – 0,1sec/scan.

Vezi brosura

Smartline RI Detector 2300

Smartline RI Detector 2300

Detectorul pentru Indice de Refracţie RI 2300/2400
Este o alegere foarte bună pentru analiza substanţelor care nu absorb în domeniul UV cum ar fi carbohidraţii sau la analizele de polimeri. Modelul pentru sisteme analitice (RI 2300) este destinat pentru debite pînă la 5ml/min, iar modelul preparativ poate fi folosit pentru debite de pînă la 100ml/min.

Vezi brosura

Cuptor pentru coloane

Cuptor pentru coloane

Cuptorul pentru coloane Smartline Oven 4000
Este pregătit pentru majoritatea aplicaţiilor HPLC. Este dotat cu răcire sistem Peltier ceea ce asigură un domeniu de condiţionare de la 10˚C sub temperatura mediului ambiant pînă la 140˚C. Designul cuptorului şi termostatarea intrării fazei mobile asigură o distribuţie uniformă a gradientului de temperatură de-a lungul coloanei ceea ce duce la minimizarea lăţimii peak-ului şi un raport semnal/zgomot cît mai mic.

Vezi brosura

Smartline Autosampler KNAUER Optimas

Smartline Autosampler KNAUER Optimas

Autosampler-ul Smartline Optimas
Este un autosampler universal cu un design robust. Poate utiliza microplăci de titrare, plăci cu 384 de poziţii, control de înaltă rezoluţie a seringii. Opţional se poate oferi răcire a compartimentului probelor.La injectare acul nu se va deplasa la un alt port ceea ce reduce riscul contaminării între probe.

Soft ClarityChrom

Soft ClarityChrom

Soft-ul pentru achiziţie, control şi prelucrare ClarityChrom®
Este un program cu multiple facilităţii pentru controlul HPLC-ului, achiziţia de date şi de asemenea pentru procesarea cromatogramelor. Soft-ul poate fi instalat sub Windows XP sau Vista.

Vezi brosura

Etichete: , , ,

Aparatura din categoria: Aparatura de ultima generatie, Cromatografe de lichide, Produse