Software AAS pentru spectrometre cu absorbtie atomica – GBC

Software AAS

Software AAS

Toate spectrometrele actuale AA GBC pot fi achizitionate cu puternicul pachetul de software SavantAA Windows ® Vista (care este de asemenea disponibil ca un upgrade la gama Avanta, gama SensAA, gama XplorAA, 933/2 gama, si intervalul 906/908/909).

Reflectand o intelegere profunda a cerintelor utilizatorilor, software-ul SavantAA ofera putere de neegalat si capacitate sporita, cu o interfata grafica simplificata.

Caracteristicile analitice includ calibrare cu pana la zece standarde, folosind corectiecontinua, fapt ce le face sa se potriveasca exact cu cerintele utilizatorului.
Controalele complete de calitate includ probe de verificare, recuperari Spike, esecul de calibrare, si limite QC.
Satisfacand toate nevoilor procesului de verificare si de validare, software-ul SavantAA include deplina conformitate cu cerintele pentru inregistrarile electronice si semnaturi.

Softul ofera un istoric complet al activitatii anterioare, inregistrari care pot fi analizate ulterior in vederea imbunatatirii procesului de munca.

Alte caracteristici puternice includ Intelligent Lampa Warmup, timpul ramas pentru finalizarea de Analiza si solutii la cheie. Aceasta facxilitate permite orice metoda cu fisier specific, de setare a Setarea instrumentului sau orice alt fisier care urmeaza sa fie atribuite in mod direct la o pictograma de pe PC.
Un utilizator, pur si simplu trebuie sa dea clic pe pictograma si fisierul dorit se deschide in mod automat.

De asemenea, exista un raport scris cuprinzator, protocoale de control al calitatii si de capabilitati de retea simplificate.

Softul da posibilitatea utilizarii integrale a facilitatilor de multi-tasking ale Windows ® Vista pentru a creste dramatic productivitatea analizelor de laborator.

Etichete: ,

Aparatura din categoria: Produse, Spectrometre cu absorbtie atomica