Spectrometre cu absorbtie atomica Avanta

Avanta Ultra Z

Spectrometru cu absorbtie Avanta Ultra z

Spectrometru Avanta Ultra z

Spectrometrul cu absorbtie atomica Avanta Ultra Z combina efectul longitudinal Zeeman cu puterea programata a campului magnetic, incalzirea transversala a tubului de grafit si tehnologia de montaj, care impreuna dau un instrument unic de absorbtie atomica. Caracteristicile acestui instrument sunt urmatoarele: Corectie rapida de fond; Puterea campului magnetic optim maximizeaza sensibilitatea si gama dinamica a oricarui element; Autoalinierea tuburilor de grafit ofera simplitate operatiei; Selectia automata a lampilor si alinierea lor permite analiza multielement pentru mai mult de 20 elemente; Capacitate ridicata a Autosamplerului programabil PAL 4000 cu 150 pozitii pentru probe si zece pozitii modificabile. Design nou si dezvoltare radicala a tehnologiei(efectul Zeeman al sistemului cuptoarelor de grafit); Cele mai bune limite de detectie, inclusiv pentru elemente cruciale ca: As, Se, Pb, Tl si Sb. Ofera beneficii importante prin reducerea costurilor si cresterea productivitatii.

Avanta AAS

Spectrometru Avanta AAS

Spectrometru Avanta AAS

Avanta AAS este un spectrometru cu dublu fascicul, cu un design modular, care poate fi configurat astfel incat sa vina in intampinarea cerintelor dumneavoastra analitice si bugetare. Caracteristicile acestui instrument sunt urmatoarele: Optimizare automata a lungimii de unda; Configuratia este controlata de Avanta Windows 95/98/NT care ofera cea mai noua combinatie intre putere si simplitate; Patru lampi cu turela manuala sau Opt lampi cu turela automata pentru analiza secventiala multielement; Dispozitiv de sincronizare a controlului flacarii cu sistem de siguranta si indicatori de eroare LED sau Sistem programabil de control al flacarii cu zece interlocksuri de siguranta care realizeaza operatii reproductibile cu setarea automata a debitului gazului la schimbarea metodelor; Setarea automata a lungimii de unda: 185-900 nm. Reglare continua a largimii fantei prin setarea automata a valorilor lungimii de unda: intre 0.2 si 2.0 nm Modulatia asimetrica reduce zgomotul cu minim 40%. Corectie de fond Ultra Pulse de la 2.5 Abs. in sus

Avanta Σ

Spectrometru Avanta 3AAS

Spectrometru Avanta 3AAS

Avanta Σ este „varful de lance” al gamei de spectometre cu AA. Este complet automatizata, multielement, dublu fascicul, cu un sistem optic elegant de dimensiuni reduse, de numai 86×55 cm. Este complet computerizat, inclusiv sistemul de reglare a arzatorului, optimizarea lungimii de unda si setarea controlul gazului folosind Windows 95 / 98/ NT. Caracteristici: Turela motorizata cu opt lampi, cu alinierea automata a lampilor si analiza multielement(de la 20 elemente in sus) fara a fi nevoie de interventia operatorului. Setarea automata a lungimii de unda si a dimensiunilor fantei. Ajustarea automata a arzatorului pe orizontala si verticala pentru obtinerea unei sensibilitati optime pentru toate elementele multianalizei. SuperLampa incastrata care asigura imbunatatirea performantelor, a limitelor de detectie, sensibilitatii si linearitatii calibrarii. Corectie de fond rapida UltraPulse pentru corectia acuratetii acestuia, mai mare de 2.5 Abs. Controlul programabil al flacarii prin intermediul a zece interlocksuri de siguranta.

Etichete: , ,

Aparatura din categoria: Aparatura de ultima generatie, Produse, Spectrometre cu absorbtie atomica