Spectrometre cu absorbtie atomica SavantAA Zeeman – GBC

SavantAA Zeeman

SavantAA Zeeman

SavantAA Zeeman combina efectul longitudinal Zeeman cu puterea campului magnetic programabil, incalzirea transversala a tubului de grafit si tehnologiea de suprafata pentru a oferi un instrument unic superior, cuptorul de grafit cu absorbtie atomica.

Caracteristici:
Corectie de fond rapida.
Forte optime de camp magnetic, utilizate pentru fiecare element de sensibilitate si maximizarea gamei dinamice.
Tuburi de grafit auto-aliniere care ofera simplitate de operare.
Controalele de gaze programabile comuta gazele in timpul programului de temperatura, fapt ce permite diferite tehnici de calcinare.
Selectare lampa automata si aliniere a opt lampii turela, fapt ce permite pana la douazeci de elemente pentru a fi analizate intr-o analiza nesupravegheata multi-element.
Capacitatea de Super Lampa, 1 sau 4 lampi, ofera imbunatatiri in limita de detectie, sensibilitate si de calibrare liniaritate.
Auto Sampler PAL 4000 programabil, de mare capacitate, cu 60 sau 150 de posturi de proba, zece pozitii, ce permit modificarea pozitiilor standard de vrac.
Designul inovator si noutatile tehnologice radicale a condus la introducerea unui sistem superior de cuptor de grafit cu efect Zeeman. incorporarea unui workhead care ofera un camp magnetic mare cu intensitate variabila a fost esentiala pentru a indeplini cele mai inalte criterii de performanta in domeniul tehnologiilor existente.
8 lampi turela cu auto aliniere lampa.
Latimea fantei variabila 0.1-2.0 nm in pasi de 0,1 nm.
Posibilitate variabila de ajustare a campului magnetic 0.6-1.1 Tesla in pati de 0,1 Tesla.
Vizualizare electronica.
Conectare USB.

SavantAA Zeeman ofera cea mai mare gama dinamica si cele mai bune limite de detectie din categoria spectrometrelor cu absorbtie atomica bazate pe efectul Zeeman.
Echipamentul se inscrie in cele mai performante limite de detectare care se efectueaza cu instrumentele axiale ICP-OES pentru elemente esentiale, cum ar fi Ca, Se, Pb, TI si Sb.
in plus, SavantAA Zeeman ofera beneficiul unor costuri de exploatare reduse si productivitate sporita.
Sistemul savantAA Zeeman ofera o performanta superioara fara precedent in usurinta de utilizare. SavantAA Zeeman si software-ul SavantAA Windows ® Vista ofera combinatia suprema de putere si simplitate.

Etichete: , , , ,

Aparatura din categoria: Produse, Spectrometre cu absorbtie atomica