Spectrometru Optimass 9500 – GBC

Spectrometrul Optimass 9500

Spectrometrul Optimass 9500

Spectrometrul Optimass 9500 reprezinta un progres major in tehnologia ICP-MS, fiind un spectrometru de masa ce redefineste analiza elementara.

Spectrometrul Optimass 9500 reprezinta a doua generatie ICP-TOFMS, fiind un produs de top care depaseste limitarile majore asociate cu instrumentele cvadripolare ICP-MS.

Limitele de detectare echivalente cu cele realizabile cu un instrument quadrupol pot fi realizate pentru uam 1-260 în câteva secunde.

In termeni practici aceste îmbunătățiri au condus la un cost de întretinere redus, performantă sporita a plasmei, capacitate sporită de introducere a probelor si o imbunatatire semnificativa a etapelor de analiza.

Software-ul imbunatatit permite o optimizare a parametrilor de analiza, OPTIMASS 9500 oferind cea mai bună sensibilitate.
Software-ul OPTIMASS 9500 conține un modul puternic de analiză semi-cantitativă. Acest modul foloseste Factori de sensibilitate relativă (RSF) predefiniti, pentru a imbunatati răspunsul detectorului la o concentratie necunoscută de analiti.
Natura simultană a OPTIMASS 9500 permite nu o analiza semi-cantitativă in timp real, ci si o analiză semi-cantitativă retrospectiv.
Aceasta este deosebit de util atunci când sunt necesare studii comparative.

OPTIMASS 9500 oferă o analiză rapidă multi-element, furnizand o colectie completă de date spectrale. Acest lucru împreună cu software-ul puternic al 9500 oferă un pachet complet de analiză comparativă.


Vezi brosura Spectrometrului Optimass 9500 de la GBC
Contactati-ne pentru informatii suplimentare.


Etichete: , , , , ,

Aparatura din categoria: Noutati, Produse, Spectrometre de emisie cu plasma