Spectrometru RotrOil – GNR

Spectrometru RotrOil

Spectrometru

RotrOil este un spectrometru de emisie optic, proiectat pentru a determina concentratia de metale din probele de uzură, materiale poluante si aditivi în uleiuri lubrifiante, lichide de transport si lichide de răcire.

Determinarea unor astfel de componente este foarte importantă pentru cei ce detin masini si utilaje ce folosesc asemenea lichide pe scara larga, pentru a fi în măsură să facă întretinere preventivă si pentru a evita distrugerea elementelor mecanice aflate in miscare.

Avand peste douăzeci de ani de experienta, GNR, o companie lider in domeniul spectrometriei de emisie optică, ofera prin RotrOil un instrument care, folosind tehnica traditională de rotatie a electrodului de esantionare, vine cu cele mai moderne tehnologii, atât pentru hardware cat si pentru software.

Spectrometrul ROTROIL este un produs extrem de precis si fiabil in efectuarea masuratorilor, fiind in masura sa satisfaca cele mai exigente norme internationale.

Spectrometrul Rotroil este un produs care poate fi utilizat atat in laborator, ca instrument analitic fix cat si pe teren, ca analizor portabil, acolo unde situatia o cere.


Vezi brosura spectrometrului RotrOil de la GNR.
Contactati-ne pentru informatii suplimentare.


Etichete: , , , , , ,

Aparatura din categoria: Produse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *