Analizor integral Infralum – Lumex

Analizor integral Infralum

Analizor integral Infralum

InfraLUM analizor integral este un spectrometru FT-IR proiectat pentru analize de laborator de proprietati de bază / componente de cereale, cum ar fi proteine, grasimi, umiditate, zahăr, celuloză, amidon, fibre, etc.

Aparatul foloseste tehnica NIR-transmisie, utilizand cei mai avansati algoritmi de spectrometrie, permitand o mare flexibilitate de analize.

Analizorul oferă interfata prietenoasa, facand comunicarea cu utilizatorul foarte simpla, gratie unui soft dedicat SpectraLUM / Pro ® si comanda touchscreen, care permite efectuarea de analize de rutina foarte simplu, astfel încât un operator poate opera instrumentul fără nici o pregătire specială.

Principiul de funcționare se bazează pe o analiză a compoziției si a proprietatilor unui esantion folosind spectru infrarosu apropiat Fourier, inregistrand spectrul pe câteva sute de lungimi de undă. Aceasta creste precizia analizei.

Procedura de analizare este foarte simpla: asezati celula cu o proba în pâlnia de autosampler, selectati procedura de măsurare din meniul de pe ecranul si masurarea incepe. Toate actiunile ulterioare sunt efectuate în mod automat de către SpectraLUM / Pro software. Este nevoie de 60 de secunde pentru a analiza un eșantion.

Rezultatele analizei sunt afisate pe ecran si stocate în mod automat în baza de date de măsurare. Este posibila imprimarea unui raport bazat pe rezultatele a una sau mai multe măsurători.

Domenii de utilizare:
Produse: Toate tipurile de cereale si seminte oleaginoase, cum ar fi grâu, orz, secară, rapita, ovăz, porumb, soia si altele.
Parametrii: proteine, umiditate, ulei, Zeleny, amidon, fibre, gluten si altele.

Etichete:

Aparatura din categoria: Produse, Spectrometre FT-IR de laborator, Spectrometre infrarosu