Romspectra inseamna Calitate

Romspectra inseamna CALITATE

Romspectra inseamna CALITATE

Romspectra Impex S.R.L. îşi preţuieşte cel mai mult clienţii şi îşi demonstrează preocuparea şi respectul faţă de ei prin:

Oferirea celor mai performante, moderne si precise echipamente ştiinţifice, produse de companii lidere mondiale în domeniu; service prompt si de calitate, printr-o echipă de ingineri profesionişti, cu o largă experienţă şi calificaţi să execute reparaţii şi întreţinere la toate tipurile de echipamente pe care le distribuim; training comprehensiv la sediul clientului.

Menţinerea unor standarde de calitate înalte în servirea clienţilor şi îmbunătăţirea lor presupune în primul rând o concentrare asupra propriei noastre echipe de service.

Am fost foarte atenţi în alegerea oamenilor cu care lucrăm şi am reuşit să strângem laolaltă cei mai buni ingineri specializaţi în domeniul service-ului, trainingului şi utilizării instrumentelor analitice pe care le distribuim.

Ştim că succesul nostru depinde exclusiv de clienţii nostri, de aceea ne-am construit şi menţinut relaţii de afaceri solide cu multe institute şi universităţi de cercetare, organe de control în domeniul alimentaţiei şi sănătăţii publice, organizaţii pentru protecţia mediului etc. Furnizându-le echipamente şi training de cea mai bună calitate ne demonstrăm preocuparea pentru domeniile vitale ale controlului de calitate al hranei, aerului şi a apei.

– Încă de la înfiinţare, la Romspectra a existat o tradiţie a calităţii ireproşabile pentru serviciile oferite. Întreaga noastra echipă a depus toate eforturile necesare pentru a oferi training şi service de calitate, pentru a răspunde în mod prompt şi eficient la solicitările clienţilor nostri.

– Deoarece ne ridicăm la standarde calitative comparabile şi chiar egale cu cele internaţionale, suntem certificaţi în sistemul de calitate ISO 9001. Această certificare de prestigiu reprezintă o confirmare şi o răsplată pentru toată munca noastră de sprijnire a clienţilor care au apelat la noi. De asemenea, este o garanţie certă pentru viitorii noştri clienţi a faptului că la Romspectra vor găsi, pe lângă cele mai performate aparaturi ştiinţifice, o echipă tehnică bine pregatită, calificată şi total dedicată sprijinirii lor cu sfaturi, training şi service pentru toate tipurile de echipamente.

– Ştim că prezenţa noastră este necesară pe piaţa aparaturilor stiinţifice şi de aceea ne straduim să furnizăm institutelor de cercetare şi organelor de control al calităţii echipamente performante şi fiabile, alături de o gamă completă de servicii de asistenţă. Cu fiecare client nou prestigiul nostru creşte. Cu fiecare client pe care reuşim să îl păstrăm pe termen lung, ne creşte credibilitatea la nivel naţional, iar aceasta ne motivează să ridicăm şi mai mult nivelul standardelor de calitate pe care ni le creăm şi impunem.