Chromabond Flash – MN

Chromabond Flash

Chromabond Flash

Cromatografia rapidă este o metodă eficientă din punct de vedere al lichidelor cromatografice preparative, pentru aplicatii în domeniul gram.

Pentru dezvoltarea unei metode selective si reproductibile în cromatografia flash adesea este folosit TLC, deoarece poate fi necesară testarea unui număr mare de eluent si / sau combinatii adsorbante.

Plăcile si foile TLC MN sunt acoperite cu silice de bază, care este folosita în cartusele Flash CHROMABOND. Aceasta este o conditie importantă pentru transferul reproductibil de o separare TLC la coloana flash, deoarece parametrii sunt identice în ambele sisteme.

Game de produse si aplicatii specifice fiecareia:

CHROMABOND ® Flash RS cartuse pentru utilizare în Teledyne Isco ® Companion ® si alte Teledyne Isco ® CombiFlash ®, sisteme fără conectori sau capilare suplimentare sau ca versiune individuală.
Preturi convenabile, timp foarte scurt de livrare

CHROMABOND ® cartuse Flash BT pentru utilizare în Biotage ® sisteme Isolera fără conectori sau capilare suplimentare, sau ca versiune de sine stătătoare.
Cresc siguranta analitica, au stabilitate la înaltă presiune de 15 bar/220 psi (12 bari pentru cartușe> 200 g), randament excelent de separare, o bună reproductibilitate.

CHROMABOND ® cartușe Flash FM pentru utilizare în Biotage ® FlashMaster ™ si Flash 12i ™ fără conectori sau capilare suplimentare.
Pot fi acoperite cu orice tip de absorbant

CHROMABOND ® cartușe Flash DL încărcare directă coloane goale, poate fi folosit ca sistem de injectie solid sau pentru aplicatii individuale de auto-umplere sau ambalare de cartuse Flash

CHROMABOND ® Accesorii Flash Starter Kit pentru conectarea de cartuse Flash, pot fi folosite ca sisteme de injecție solid sau pentru auto-umplere si ambalare de cartuse Flash

Coloane de sticlă pentru cromatografie pe coloană de presiune. Potrivite pentru separarea compusilor până la gram niveluri, nu sunt necesare echipamente scumpe.

Adsorbanti de cromatografie rapidă pe coloană de presiune


Vezi brosura Chromabond Flash de la Macherey-Nagel
Pentru comenzi luati legatura cu noi


Etichete: , , ,

Aparatura din categoria: Accesorii cromatografie, Chromabond - fază solidă (SPE), Produse, Sisteme de extractie in faza solida