Cintra 1010 – Spectrometru UV-VIS – GBC

Cintra 1010 - Spectrometru UV-VIS

Cintra 1010 – Spectrometru UV-VIS

Cintra 1010 este instrumentul pentru buget redus. Totuşi este un instrument cu dublu fascicul caracterizat de lumină parazită mică si zgomot redus.

Impreună cu soft-ul Cintral care rulează sub Windows puteţi realiza achiziţii de spectre, scanări în timp, măsurători la lungime de undă fixă precum si dezvoltare de aplicatii de cuntificare cu ridicări de curbe de calibrare.

De asemenea este inclusă si procedura de validare automată a instrumentului.
Comunicatia cu calculatorul se realizează pe portul RS232 sau pe USB.

Linia de spectrometre Cintra UV-VIS reprezinta o nouă generatie, asigurand cele mai inalte performante in gama spectrometrelor cu dublu fascicul existente pe piata.

Cu remarcabile specificatii de performanta, spectrometrele Cintra fac o scanare de mare viteza, avand cele mai performante specificatii optice disponibile, fapt ce le face sa fie instrumentele cu cea mai mare viteza de scanare de pe piata spectrometrelor UV-VIS.

Operate cu puternicul software „Cintral”, pe platforma Windows ® 7, instrumentul este complet controlat de calculator, oferind operatorului posibilitatea analizei statistice a datelor, generarea de rapoarte si validarea rezultatelor.

Spectrometrele Cintra sunt insotite de o gama completa de accesorii automate modulare, auto sippers, schimbatoare de probe, sfere de integrare, injectie automata, termostate; toate acestea pot fi schimbate rapid, fiind recunoscute automat de softul de control.

Etichete: , , , ,

Aparatura din categoria: Produse, Spectrofotometre UV