Cintra 3030 – Spectrometru UV-VIS – GBC

Cintra 3030 - Spectrometru UV-VIS

Cintra 3030 – Spectrometru UV-VIS

Cintra 3030 este un spectrometru dedicat cercetării cu o sensibilitate foarte bună în domeniul UV.
Are bandă de trecere variabilă şi valori foarte bune pentru zgomot si lumină parazită. Acceptă toată gama de accesorii disponibile.

Cintra 3030 este un spectrometru cu sensibilitate sporită în domeniul UV. Are o lătime de fantă variabilă de la 0,2 la 5.0 nm, permitand analize de înaltă rezolutie.
Sensibilitatea, rezolutiea, lumina reziduala, zgomotul si specificatiile sale de drift sunt, de asemenea, de exceptie.

Cintra 3030 acceptă o gamă completă de accesorii GBC (accesorii non motorizate, accesorii automate, accesorii și injectie automată Peltier) pentru o gama larga de lungimi de undă de la 190 la 900 nm; toate acestea face din Cintra 3030 instrumentul perfect pentru aplicatii specializate si de cercetare.

Caracteristici tehnice:
· Lumina parazită <0,00077 T la 220nm;
· Zgomot <0,000023 A;
· Drift <0,00013Abs/oră;
· Liniaritate <0,2% la 3Abs.
· Domeniu măsură: 190 – 900nm;
· Viteza de scanare: 5 – 10000nm/min.;
· Căutare lungime de undă: 15000nm/min.;
· Deschidere banda pasantă: variabilă între 0,2 – 5nm (în paşi de 0,1nm).

Este un spectrometru recomandat pentru aplicatii avansate, folosind un tub fotomultiplicator.

Linia de spectrometre Cintra UV-VIS reprezinta o nouă generatie, asigurand cele mai inalte performante in gama spectrometrelor cu dublu fascicul existente pe piata.

Cu remarcabile specificatii de performanta, spectrometrele Cintra fac o scanare de mare viteza, avand cele mai performante specificatii optice disponibile, fapt ce le face sa fie instrumentele cu cea mai mare viteza de scanare de pe piata spectrometrelor UV-VIS.

Operate cu puternicul software „Cintral”, pe platforma Windows ® 7, instrumentul este complet controlat de calculator, oferind operatorului posibilitatea analizei statistice a datelor, generarea de rapoarte si validarea rezultatelor.

Spectrometrele Cintra sunt insotite de o gama completa de accesorii automate modulare, auto sippers, schimbatoare de probe, sfere de integrare, injectie automata, termostate; toate acestea pot fi schimbate rapid, fiind recunoscute automat de softul de control.


Brosura Cintra

Luati legatura cu noi pentru informatii suplimentare si comenzi.


Etichete: , , ,

Aparatura din categoria: Produse, Spectrofotometre UV