Cintra 4040 – Spectrometru UV-VIS – GBC

Cintra 4040 - Spectrometru UV-VIS

Cintra 4040 – Spectrometru UV-VIS

Cintra 404 îndeplineşte cele mai înalte asteptări cu al său monocromator dublu, oferind o rezolutie si sensibilitate de vîrf.
Aceste performante sunt obtinute prin bandă de trecere variabilă si un monocromator dual Littrow într-un aranjament Czerny – Turner.

Gama dinamica larga si cele mai bune specificatii de rezoluție, lumina reziduala de zgomt, fac din Cintra 4040 cel mai bun instrument in privinta performantelor in gama UV, la preturi rezonabile, pentru cele mai solicitante aplicatii.

Cintra 4040 acceptă o gamă completă de accesorii GBC (accesorii non motorizate, accesorii automate, accesorii și injectie automată Peltier), pentru gama de lungime de undă de la 190 la 900 nm; aceste caracteristici fac din spectrofotometrul Cintra 4040 instrumentul perfect pentru aplicatii specializate si de cercetare.

Caracteristici tehnice ale Cintra 4040:
· Lumina parazită <0,00003 T la 220 nm;
· Zgomot <0,000023 A;
· Drift <0,00017Abs/oră;
· Liniaritate <1,2% la 5Abs.
· Domeniu măsură: 190 – 900 nm;
· Viteza de scanare: 5 – 10000 nm/min.;
· Căutare lungime de undă: 15000 nm/min.;
· Deschidere banda pasantă: variabilă între 0,1 –2 nm (în paşi de 0,1 nm).

Linia de spectrometre Cintra 4040 UV-VIS reprezinta o nouă generatie, asigurand cele mai inalte performante in gama spectrometrelor cu dublu fascicul existente pe piata.

Cu remarcabile specificatii de performanta, spectrometrele Cintra fac o scanare de mare viteza, avand cele mai performante specificatii optice disponibile, fapt ce le face sa fie instrumentele cu cea mai mare viteza de scanare de pe piata spectrometrelor UV-VIS.

Operate cu puternicul software „Cintral”, pe platforma Windows ® 7, instrumentul este complet controlat de calculator, oferind operatorului posibilitatea analizei statistice a datelor, generarea de rapoarte si validarea rezultatelor.

Spectrometrele Cintra sunt insotite de o gama completa de accesorii automate modulare, auto sippers, schimbatoare de probe, sfere de integrare, injectie automata, termostate; toate acestea pot fi schimbate rapid, fiind recunoscute automat de softul de control.


Vezi brosura Cintra

Luati legatura cu noi pentru informatii suplimentare si/sau comenzi.


Etichete: , , ,

Aparatura din categoria: Produse, Spectrofotometre UV