Digestie cu microunde – SCP Science

NovaWave

Sistem digestie NovaWave

Sistem digestie NovaWave

Nova WAVE – este un sistem de digestie complet automatizat, cu microunde, care poate procesa simultan probe din cuart sau Teflon.
Nova WAVE aduce o imbunatatire dramatica in transferul probei si viteza de digestie, plus o reducere majoră a fortei de muncă si intervenție umană, comparativ la orice alt sistem de digestie.

Nova WAVE – este disponibil în două modele:

Nova WAVE Model SA : Un Stand Alone Nova WAVE * – Cuptor cu microunde Tunel, cu software-ul disponibil si parametrii de funcționare ideali.

Nova WAVE Model FA : Un complet automatizate Nova WAVE * – Cuptor cu microunde Tunel cu software-ul si parametrii de functionare utilizati la modelul SA, avand in plus Transporter, autoracirea si Auto-aerisire, pentru o automatizare deplina.
Modelul FA nesupravegheat poate prelucra automat pana la 14 rack-uri cu un total de 168 de probe.

Brosura NovaWave


MiniWave

Sistem digestie MiniWave

Sistem digestie MiniWave

Mini WAVE este un sistem de digestie cu microunde si controler de top, compact, constand dintr-un controller touch screen si de până la 4 module de digestie inter-conectabile.
Fiecare modul este capabil sa digere pană la 6 probe simultan. 6 IR senzori, amplasati pe peretii laterali, monitorizeaza temperatura fiecarui esantion.

Un singur magnetron este situat sub aparat.

Cu designul sau unic, energia microundelor este distribuita uniform de-a lungul camerei de digestie pentru a furniza probae cu rezultate reproductibile.

Este ideal pentru mediu, agricultură, petrol, probe biologice si geologice.


Accesorii pentru sistemele de digestie cu microunde

Accesorii pentru sistemele de digestie cu microunde

Accesorii pentru sistemele de digestie cu microunde

Oferim o gama larga de accesorii pentru sistemele de digestie cu microunde, in multe tipodimensiuni.

Vasele de cuart sunt disponibile cu coduri de bare încorporate.
Ele sunt calibrate si pot fi folosite pe tot parcursul procesului de preparare a probei (digestie, normalizare, analiză), inlaturand efortul suplimentar, pierderea de timp si riscurile de contaminare, în transferul de probe.
Comparativ cu vasele din Teflon, vasele de cuart sunt mai economice, durează mai mult si contribuie cu mai puțin potențial de contaminare încrucisată.
Vasele de Teflon sunt esentiale atunci când se utilizează HF si sunt disponibile in dimensiuni de 50 ml sau 75 ml.

Funcționalitatea vaselor Nova WAVE dau posibilitatea economisirii de timp considerabil, în comparatie cu alte sisteme, reducand timpul de transfer de probă prin automatizare, reducând dramatic implicarea operatorului.


Etichete: , , ,

Aparatura din categoria: Produse, Sisteme de digestie