Furnizori de renume pe plan mondial

Echipamente GBC

Echipamente GBC

Romspectra Impex S.R.L. este distribuitor exclusiv in Romania pentru echipamentele stiintifice produse de cele mai importante trei companii din lume din domeniu. Furnizorii nostri au o lunga experienta in producerea de instrumente si echipamente analitice, iar produsele lor sunt utilizate in cele mai importante universitati si institute de cercetare din intreaga lume.

GBC Scientific Equipment Pty Ltd a fost infiintata in 1978 in statul Victoria, Australia. GBC proiecteaza, produce si distribuie o gama variata de instrumente stiintifice, dintre care spectrometrele cu Absorbtie Atomica (AAS), spectrometrele petru UV-Vizibil (UV-Vis), spectrometre cuplate inductiv cu emisie optica (ICP-OES), spectrometre cu plasma cuplate inductiv pentru Perioada de Absorbtie a Masei (ICP-TOFMS), Cromatografe de Mare Performanta pentru Lichide (HPLC) si Echipamente de Analiza Reologica. Posesoare a certificarii de calitate ISO 9001, compania se numara printre primele la nivel mondial in producerea de aparatura stiintifica performanta si fiabila. GBC a primit numeroase premii internationale, ca recunoastere pentru standardele superioare de calitate pe care le implementeaza in crearea si fabricarea echipamentelor stiintifice.

Echipamente Berghof

Echipamente Berghof

De peste 35 de ani, compania germana Berghof Products+Instrumentsproduce sisteme de analiza pentru determinarea reziduurilor de elemente folosind AAS, ICP-AES, ICP-MS si voltametria. Unul dintre punctele forte ale companiei este abilitatea si cunostintele speciale pentru procesarea politetrafluoretilenei (PTFE), cunoscut sub denumirile comerciale de Teflon si Dyneon. Utilizand acest know-how, compania Berghof Products+Instruments produce vase de analiza de inalta calitate, care se remarca prin durabilitatea extrem de mare. Sistemul de management al calitatii implementat de Berghof Products+Instruments a primit certificarea ISO 9001:2000, iar laboratorul de cercetare este certificat ISO 17025:2000.

De asemenea suntem distribuitori autorizati ai firmelor:
PIKE TECHNOLOGIES – SUA
BIO RAD Informatics Division – UK
POLYSCIENCE – SUA
HELLMA GmbH&Co.KG