Halo DB-20 / DB-20S – Spectrometru UV-VIS dublu fascicul – Dynamica

Halo DB-20 / DB-20S - Spectrometru UV-VIS dublu fascicul - Dynamica

Halo DB-20 / DB-20S – Spectrometru UV-VIS dublu fascicul – Dynamica

Halo DB-20 este un spectrofotometru dublu fascicul de mare performanta, potrivit pentru foarte multe aplicatii analitice care necesita un nivel ridicat de precizie.

Caracteristici spectrale:
Limita maxima de eliminare a aberatie de difractie concava atinge 1,5 nm;
rezolutiea mare (DB-20S: 1 nm) in banda spectrala certifica respectarea de catre Halo DB-20 a standardelor europene stricte din Farmacopee.
Alte specificatii includ o precizie a lungimii de unda impresionanta, de  0.3nm, nivel de zgomot 0.0003Abs (500nm) si lumina reziduala de  0,05% (220 nm Nai, 340nm NaNO2).

Timp de scanare:
Se pot efectua masuratori cinetice pentru perioade de timp variind de la 1 minut la peste 27 de ore.  Intervalele de masurare sunt presetate din fabrica si selectate automat atunci cand este setat timpul de scanare.

Scanare lungime de unda:
Se poate efectua o scanare spectrala completa de la 190 la 1,100nm la oricare dintre cele 8 viteze de scanare selectabile individual si presetate pornind de la o inalta rezolutie 10nm / minut pana la o analiza rapida de 3,600nm / minut.
Datele sunt afisate fie ca valori numerice, fie ca spectru grafic.
Mai mult decat atat, se poate efectu prelucrarea in aval de date, cum ar fi date de varf / cautare in continut sau realizare de medii, direct pe aparat sau cu software-ul optional detectiv Halo UV.

Usor de utilizat, dotat cu un ecran de afisare LCD mare
Ecranul LCD de 94mm x 70mm, cu iluminare din spate, permite un control al luminozitatii reglabil, este suficient de mare pentru a afisa o gama larga de date chiar si intr-un format grafic.
Tastatura rezistenta chimic este conceputa pentru selectarea usoara si rapiditate de navigare, alegerea rapida a functiilor, asigurand in acelasi timp protectie impotriva oricaror scurgeri de laborator.

Functii de validare
Pentru a asigura o performanta optima, Spectrometrul Halo DB-20 are o functie de auto-diagnostic ce incorporeaza o serie de parametri esentiali, fiind executata de fiecare data cand Halo DB-20 este pornit.
Halo DB-20 este de asemenea echipat cu o functie GLP / GMP pentru analize care necesita validare si audit.
Parametrii, cum ar fi precizie lungime de unda, reproductibilitate lungime de unda, trece-banda, planeitate de baza, stabilitate de baza si nivelul de zgomot pot fi validati in totalitate si raportul de audit imprimat.

Stand alone sau cu PC-ul de operare
Halo DB-20 este complet echipat si capabil sa execute toate functiile in mod independent.  Pur si simplu conectati o imprimanta laser standard pentru imprimari directe de date si grafice.  Pentru control avansat, analize si raportare, simpla aactionare a unui comutator plaseaza Halo DB-20 sub controlul direct al software-ul optional UV Detective.

Posibilitate de stocare a datelor On-Board
Halo DB-20 dispune de pana la 20 de programe de operare si de pana la 10 seturi de date de masurare, care pot fi stocate in memoria flash a spectrometrului.
Programele pot fi usor accesate, editate si sterse.
In mod autonom, date (in format text) pot fi descarcate direct pe un stick de memorie extern prin portul USB si transferate pentru procesare ulterioara la orice calculator pe care este instalat un program de calcul (cum ar fi Microsoft Excel)

In concluzie, cu Acuratetea inalta, flexibilitate si performante exceptionale, Halo DB – 20 este un spectrofotometru de inalta performanta care se potriveste unui numar mare de aplicatii.

Optica dublu-fascicul asigura masurarea simultana a probei si a referintei ceea de duce la o stabilitate, acuratete si reproductibilitate foarte buna.

O gama larga de accesorii va sta la dispozitie astfel incit aparatul DB-20 se poate integra pentru orice aplicatii de spectrometrie.
Suplimentar fata de soft-ul instalat pe instrument, DB-20 poate fi controlat folosind softul UV Detective (optional). UV Detective poate opera si accesoriile instalate pe aparat cum ar fi cuva cu curgere continua sau suportul de cuve cu 6 pozitii.
Softul UV Detective are o interfata prietenoasa care va ajuta in urmatoarele procese:
1. Alegerea metodei de masura (ex. Fotometrie)
2. Setarea parametrilor metodei de lucru
3. Realizare Auto-Zero sau linie de baza
4. Masurare proba
5. Procesare date
6. Generare Raport


Vezi brosura Spectrofotometrului UV-VIS DB-20 de la Dynamica
Pentru informatii suplimentare luati legatura cu noi


Etichete: , , ,

Aparatura din categoria: Produse, Spectrofotometre UV