Halo DB-30 – Spectrometru UV-VIS cu dublu fascicul – Dynamica

Halo DB-30 - Spectrometru UV-VIS cu dublu fascicul

Halo DB-30 – Spectrometru UV-VIS cu dublu fascicul

Halo DB-30 reprezinta noua generatie de spectrometre cu dublu-fascicul, care aduce performantele la superlativ pentru aplicatii care cer cea mai buna sensibilitate, raport semnal/zgomot foarte bun si lumina parazita minima.

Toate acestea va garanteaza utilitatea aparatului Halo DB-30 in diverse domenii si ramuri industriale cum ar fi industria farmaceutica, industria alimentelor, mediu, biologie, agricultura, geologie, mineralogie, petrochimie, optica, educatie, medicina si multe altele.

Spectrometrul Halo DB-30 dispune de o cale optica de mare complexitate, eleganta si inovatoare, proiectata pentru a oferi caracteristici de performanta remarcabile tehnicii cu fascicul dublu, in special pentru lumina parazita care inregistreaza un nivel extrem de scazut, sub 0,010% T. Rezultatul este o crestere a liniaritatii caracteristicilor de absorbanta pentru majoritatea probelor sporind astfel domeniul aplicatiilor analitice in special la concentratii mari.

Caracteristici spectrale:
Spectrometrul Halo DB-30 are un monocromator asimetric cu performante de exceptie, cu distanta focala de sensibilitate imbunatatita.
Pana la 6 fante latimi diferite sunt selectabile putand fi comutate (cu cea mai mare rezolutie realizabila de 0,1 nm) permitand astfel optimizarea diferitelor aplicatii.

Alte specificatii:
O precizie a lungimii de unda impresionant, de  0.3nm, nivel de zgomot 0.0003Abs (500nm), repetabilitate a lungimii de unda de  0,1 nM, mare acuratete si reproductibilitate a datelor analitice, o gama de absorbtie de -4-5 Abs pentru analiza probelor de absorbtie fara a fi necesara o diluare suplimentara.

Viteze de scanare mare si inalta rezolutie
Se poate selectiona oricare dintre cele 8 viteze de scanare, pornind de la 1 nm / min.
Un acord fin, realizat cu Tuburi fotomultiplicatoare, permite o rezolutie a lungimii de unda de 0,1 nM, care este mentinuta si la cea mai rapida viteza de scanare de 2,000nm / min.

Un soft puternic de control: Detective UV
Halo DB-30 este controlat de PC folosind software-ul UV Detective (inclus cu instrumentul).  UV Detective poate opera, de asemenea, accesorii optionale, cum ar fi Sipper proba si manevrare cuva.

Avantajele lampii duble
Spectrometrul Halo DB-30 este dotat cu lampi cu durata mare de viata, tungsten halogen si deuteriu, cu lungimea de unda cuprinsa intre se 190Nm – 1,100nm.
Mai mult decat atat, sistemul cu dubla lampa duce la o precizie mai mare decat in cazul instrumentelor similare, dotate cu lampi cu xenon.
Comutarea lampilor este automata si selectabila dintr-o gama de lungimi de unda de 325nm la 370nm.

Functii de validare
Pentru a asigura o performanta optima, Halo DB-30 dispune de functia de auto-diagnostic, functie care incorporeaza o serie de parametri cum ar fi: calibrare lungime de unda initiata in mod automat la pornire.
Halo DB-30 cu software-ul UV Detective dispune de o functie GLP / GMP pentru analize care necesita validare si audit.
Parametrii, cum ar fi precizie lungime de unda, reproductibilitate lungime de unda, trece-banda, planeitate de baza, stabilitate de baza si nivelul de zgomot pot fi validate si raportul de audit imprimat.

Softul UV Detective de care dispune Spectrometrul Halo DB-30 poate opera si accesoriile instalate pe aparat cum ar fi cuva cu curgere continua sau suportul de cuve cu 6 pozitii.
UV Detective are o interfata prietenoasa care va ajuta in urmatoarele procese:
1. Alegerea metodei de masura (ex. Fotometrie)
2. Setarea parametrilor metodei de lucru
3. Realizare Auto-Zero sau linie de baza
4. Masurare proba
5. Procesare date
6. Generare Raport
• Domeniu Spectral: 190 – 900nm
• Banda Pasanta Variabila: 0.1nm, 0.2nm, 1.0nm, 2.0nm, 5.0nm
• Lumina Parazita Extrem de Scazuta: 0,010%T
• Rezolutie inalta: alegerea lungimii de unda se face in pasi de 0,01nm
• Viteza mare de scanare, diverse valori la alegere
• Domeniu larg de accesorii compatibile
• Softul este rezident pe spectrometru dar poate fi instalat si pe un PC extern, aparatul putand fi astfel controlat prin intermediul acestuia.


Vezi brosura Spectrometrului Halo DB-30 de la Dynamica
Pentru informatii suplimentare Luati legatura cu noi


Etichete: , , , , ,

Aparatura din categoria: Produse, Spectrofotometre UV