Halo XB-10 / VIS-20 – Spectrometre mono-fascicul – Dynamica

Halo XB-10 / VIS-20 - Spectrometre mono-fascicul

Halo XB-10 / VIS-20 – Spectrometre mono-fascicul

Spectrometrele UV-VIS Halo XB-10 si VIS-20 ofera utilizatorilor o mare calitate si performanta, operare touchscreen, fiind sisteme de masurare compacte pentru analiza de zi cu zi in educatie, industrie, agricultura, mediu, cercetarea de baza si multe altele. 

Spectrometrele Halo XB-10 si VIS-20 sunt realizate cu o optica compacta, cu gama de scanare completa
Ambele modele pot indeplini functia de scanare intr-un spectru larg.

Durata lunga de viata a lampii cu xenon si optica speciala din XB-10 asigura o performanta superioara, analiza rapida si de incredere, in timp ce lampa tungsten cu halogen utilizata in VIS-20 ofera, o masura stabil.

Ecranul tactil color  intuitiv, cu functionarea touch screen, ofera acces usor la o gama larga de functii.
Ecranul tactil este sensibil si la stylus, dar poate fi actionat si cu manusi de laborator.

Software-ul Icon-Driven rezident imbunatateste accesibilitatea iar afisajul grafic permite redarea de spectre sau curbe standard.
Functia de afisare „rapid inainte si inapoi” permite utilizatorului diverse afisari memorate sau rapida revenire la proces.

Un afisaj de date extinse de masurare fotometrica face lectura mai usoara a rezultatelor.
Diferitele moduri de masurare/functionare includ fotometrie, analiza cu lungimi de unda multiple, scanare spectru, scanare timp si cinetica.

O varietate de accesorii sunt incluse in dotarea spectrometrelor, cum ar fi tub de testare, flux de celule cu Sipper, modul de control al temperaturii, modul drum optic, cuva si suport pentru mai multe celule.

Posibilitatea de stocare a datelor si de operare PC precum si extinderea de memorie externa prin SD card, permite exportul de date pentru PC in format text compatibil sau format foaie de calcul.
Arhivarea rezultatelor este aproape nelimitata prin schimbul de card SD atunci cand este necesar.
Optiuni de imprimare sunt disponibile pentru afisarea rezultatelor, cu grafica.

Halo XB-10 / VIS-20 permit un control avansat, analize si rapoarte, care pot fi efectuate de catre software-ul optional UV Detective instalat pe un calculator.
Functia de validare  asigura performante optime pentru instrumente, aceasta permitand functii de auto diagnoza, fiind echipate cu GLP expert / GMP pentru validarea performantei si audit.


Vezi brosura spectrometrelor UV-VIS Halo XB-10 si Halo VIS-20 de la Dynamica
Pentru informatii suplimentare Luati legatura cu noi


Etichete: , , , , ,

Aparatura din categoria: Produse, Spectrofotometre UV