Master DHS / P & T – analizor dinamic de Headspace – DANI

Master DHS / P & T - analizor dinamic de Headspace

Master DHS / P & T – analizor dinamic de Headspace

MASTER DHS / P & T este un analizor dinamic de Headspace si de purjare & Trap Sampler, care oferă cel mai versatil sistem de ultima generatie pentru analize de headspace.

Acesta combina sensibilitatea ridicata a tehnicii dinamic Headspace cu productivitatea, usurinta de utilizare, precum si flexibilitatea oferita de o solutie complet automatizat.

Produsele volatile prezente în spatiul superior al probei termostatate, plasate în flacoane de unica folosinta, sunt adunate si concentrate intr-o capcana de absorbant.
Analitii sunt apoi desorbiti rapid termic si introdusi in coloană GC. prin epurare pot fi prelucrate probe de lichide, printr-un sistem de purjare si Trap.

MASTER DHS / P & T ofera o crestere de pana la 100 de ori in sensibilitate fata de tehnicile headspace conventionale si asigura depasirea oricaror limite de detectie actuale, dincolo de capacitatea de SPME.

In combinatie cu MASTER AS Automatic Sampler, MASTER DHS / P & T permite esantionare de suprapunere cu timpul de incubare constanta si o manipulare extrem de flexibila a solutiilor standard, asigurand o crestere a productivitatii considerabila.


Vedeti brosura Master DHS / P & T de la DANI


Etichete: , , ,

Aparatura din categoria: Cromatografe de gaz, Produse