Master TOF – Spectrometru de masa – Dani

Master TOF-MS Dani

Master TOF-MS Dani

Master TOF-MS Plus este un spectrometru de masă cu Timp de zbor (TOF-MS) care, in combinație cu Master GC, este solutia ideala pentru gaz cromatografia (GC) rapidă, calea sigura obtinerii unei productivitati si performante imbunatatite.

TOF-MS este concept revoluţionar care aduce toate avantajele spectrometrelor cu timp de zbor în analizele de GS/MS în cel mai mic spectrometru de masă, caracterizat prin:
• Sensibilitate mare pe tot domeniul de mase atomice fără a-si pierde sensibilitatea când se face achizitie de spectru complet;
• Operare simplă, nu necesită optimizarea manuală a parametrilor sau calibrarea cu substante etalon;
• Viteză mare de scanare a domeniului de mase atomice, ceea ce îl face compatibil cu cromatografia de înaltă rezolutie.

Productivitatea a devenit de o importanță vitală în cele mai multe laboratoare moderne. Prelucrarea automată si nesupravegheata a unui număr mai mare de probe pe zi este adevarata provocare pentru a creste productivitatea si a reduce costurile / analiză.

DANI Master TOF Plus (detector MS) efectuează cele mai rapide rate de achizitie (până la 1000 spectre / s) si cea mai largă gamă dinamică (> 10 5 ), disponibile pe piata.

DANI Master TOF Plus este acum mai sensibil pentru a se potrivi tuturor cerintelor analitice.
Noul Master TOF Plus este extrem de potrivit pentru efectuarea de analize la nivel de urme, păstrând avantajele suplimentare ale informatiilor oferite de spectrele de masă, întotdeauna disponibile.


Vedeti brosura cromatografului Master TOF de la DANI


Etichete: , , ,

Aparatura din categoria: Cromatografe de gaz, Produse