Nanofire (nanowires) EMFUTUR

Nanofire (nanowires) EMFUTUR

Nanofire (nanowires) EMFUTUR

Nanofirele (nanowires) de la EMFUTUR reprezintă noua generație de materiale pentru realizarea de blocuri funcționale în electronică, fotonică, senzori și aplicații energetice.

Nanofirele, ca nanostructuri cu o singură dimensiune oferă oportunități unice pentru a controla densitatea semiconductorilor și prin aceasta proprietățile electronice și optice ale dispozitivelor realizate cu aceștia. Acest lucru permite realizarea unei game largi de materiale care permite integrarea dispozitivelor optoelectronice bazate pe semiconductori cu microelectronica pe bază de siliciu.

Nanofirele metalice de la EMFUTUR sunt ideale pentru realizarea de nanocircuite cu aplicații în stocarea de date de înaltă densitate, nanosenzori de mare sensibilitate și multe alte nanodispozitive (tranzistori, diode, emițătoare de lumină).

EMFUTUR oferă Nanofire (nanowires) de Cobalt, Plumb, Nichel, Cupru, Argint, Titan, Aluminiu, Aur, Plumb Zirconat, Plumb Titanat, Titanat de mangan cu oxid de vanadiu și cu oxid de wolfram.

Nanofirele de la EMFUTUR au aplicabilități în: Microelectronică, Celule solare, Materiale compozite, Senzori, Aparate optice, Materiale feromagnetice, Cataliză, Manipulare celulară, Antimicotice, Dispozitive flexibile.


Aici puteți vedea oferta de nanofire (nanowires) EMFUTUR Nanofire EMFUTUR
Pentru mai multe detalii și comenzi luati legatura cu noi


Etichete: , ,

Aparatura din categoria: Nanomateriale EMFUTUR, Produse diverse