Visocolor, kituri de testare pentru analiza apei – MN

Visocolor, kituri de testare pentru analiza apei, VISOCOLOR ® alfa, VISOCOLOR ® ECO, VISOCOLOR ® HE, Fotometru compact PF-12, toate sunt produse aflate in oferta noastra, de la Macherey-Nagel.

VISOCOLOR ® alfa

VISOCOLOR ® alfa

VISOCOLOR ® alfa

VISOCOLOR ® alfa foloseste testarea colorimetrica precum si procedurile titrimetrice.

Folosirea reactivilor multicomponent este foarte convenabila, rapida si sigura, avand in vedere ca de multe ori este nevoie de un singur reactiv pentru fiecare test.
Sticlele cu reactivi sunt ambalate în cutii cu blistere practice.

Cartonul din spate este culisabil pentru deschiderea si închiderea ambalajului, si, de asemenea, oferă toate informatiile necesare pentru test: instrucțiuni de utilizare în 6 limbi cu pictograme, precum si o scară de comparatie de culoare pentru evaluări colorimetrice.

Blisterele de VISOCOLOR ® alfa din kiturile de testare au o gaură perforată pentru stocare.

Sunt disponibile kituri pentru amoniu, duritate carbonat, clor, nitrit, nitrat, duritate totala, fosfat, duritate reziduala.

VISOCOLOR ® ECO

VISOCOLOR ® ECO

VISOCOLOR ® ECO

VISOCOLOR ® ECO prezintă un grup de kituri de testare colorimetrice si titrimetrice care evită substante periculoase ori de câte ori este posibil.

Cu VISOCOLOR ® ECO chiar si constituentii apei cu valori scăzute, aflati la limita, pot fi determinati cu suficientă precizie.

Toate kiturile VISOCOLOR ® ECO sunt ambalate intr-o cutie prietenoasa si contin instrucțiuni usor de înteles.

VISOCOLOR ® ECO include kituri de testare pentru:
Aluminiu, Cupru, Mangan, Dioxid de siliciu, Amoniu, Cianură, Nichel, Sulfat, Calciu, Cyanuric acid, Nitrat, Sulfurat, Duritate carbonat, DEHA, Nitrit, Sulfit, Clorură, Fluorură, Oxigen, Clor piscina, Duritate (total), pH, Zinc, Dioxid de clor, Hidrazină, Fosfat, Crom (VI), Fier, Potasiu.

VISOCOLOR ® HE

VISOCOLOR ® HE

VISOCOLOR ® HE

VISOCOLOR ® HE include cele mai performante kituri de testare, extrem de sensibile, din categoria kituri de testare colorimetrice.
In comparatie cu kiturile convenționale VISOCOLOR, sensibilitatea este sporită prin cresterea lungimii tubului de testare si utilizarea reactivilor extrem de sensibili.

Această tehnică permite o crestere a sensibilitatii de 10 ori pana la 100 ori.

Fiecare kit VISOCOLOR ® HE de testare este ambalat într-o cutie de plastic robusta, care contine blocul comparator cu disc de comparatie culoare si toti reactivii necesari.

VISOCOLOR ® kituri de testare de titrare se bazează pe principii de analiză volumetrică. Rezultatele pot fi citite pe seringi gradate în mg / l sau într-o a doua dimensiune alternativă.

VISOCOLOR ® HE are o mare varietate de kituri de testare:
Aciditate AC 7 (capacitate de bază), Cupru, Oxigen, Alcalinitate AL 7 (capacitate de acid), Cianură pH 4-10, Amoniu, Duritate (total) H 20 F, Fosfat, Calciu CA 20, Duritate (total) H 2 F, Fosfat (DEV), Carbonat de duritate C 20, Fier, Dioxid de siliciu, Clor, Mangan, Sulfit SU 100, Clorură CL 500, Nitrit

Fotometru compact PF-12

Fotometru compact PF-12

Fotometru compact PF-12

Fotometrul compact PF-12 realizeaza Analize complete de apă si apă uzată
Amoniu, clor, total de-N, total de-P, nitrat, nitrit, toate testele COD si multe altele

Mai mult de 100 de teste pre-programate
VISOCOLOR ® ECO teste
NANOCOLOR ® teste de tub
Programabile pentru 10 metode definite de utilizator

Functii de bază fotometrice: absorbanta, transmisie, factor si standard.

Vezi brosura Fotometru PF-12


Vezi toata oferta de kituri pentru analiza apei in brosura Visocolor
Pentru comenzi luati legatura cu noi


Etichete: , , , ,

Aparatura din categoria: Analiza apei, Kituri si teste rapide, Produse