Nanocolor, analiza fotometrica a apei – MN

Nanocolor este o gama de produse de la Macherey-Nagel, care cuprinde dispozitive (fotometre) si teste pentru analiza fotometrica a apei.

Fotometre Nanocolor

NANOCOLOR ®, fotometre de la Macherey-NAGEL, sunt fotometre pentru utilizare universală în toate domeniile de analiza apă si analiza apei reziduale.
Aanalizele includ toata gama de aplicatii, de la apa municipala pana la apele industriale reziduale, apă potabilă, apa de proces, apa de suprafata, a apelor subterane, precum si de răcire si de alimentare a cazanelor de apă.
Fotometrele nanocolor sunt folosite, de asemenea, pentru controlul calitătii în diverse domenii ale industriei, cum ar fi industria alimentară si a băuturilor.

Cu doar un singur instrument se poate realiza analiza completă a apei, facandu-se astfel o mare economie de timp.

Fotometre Nanocolor

Fotometre Nanocolor

Pentru exemplificare prezentam Fotometrul Nanocolor UV/VIS
NANOCOLOR ® UV / VIS la Macherey-NAGEL este un puternic spectrofotometru UV / VIS cu monocromator (190-1100 nm), pentru utilizare universală în toate domeniile de apă si analiza apei reziduale.
Măsurători rapide cu NANOCOLOR ®, in tehnologia codurilor de bare
Complet automat, de detectare instant cu scanner cu laser încorporat, permite o analiză de rutină simplu si rapid
Selectarea metodei de testare si lungimea de undă potrivită, măsurarea efectivă si stocarea rezultatelor măsurătorilor se realizează automat, fără a fi nevoie să utilizeze orice altă tastă
Măsurarea fără cuvă de acoperire fantă
Optica cu design modern, este insensibil la lumina externa si permite masuratori directe
Prietenos in exploatare
Toate datele si funcțiile importante sunt afisate în mod clar pe afisajul de culoare, ecran tactil cu iluminare din spate
Teste de pre-programate si funcții de bază fotometrice
Mai mult de 100 de teste pre-programate, cu peste 200 de programe de analiza
Simplu apel-up din toate functiile de bază fotometrice, cum ar fi de absorbtie, transmisie, factor, masuratori standard si multi-lungime de undă, precum si cinetică si de scanare

Vezi brosura Fotometru Nanocolor


NANOCOLOR ® teste standard

NANOCOLOR ® teste standard

NANOCOLOR ® teste standard

Teste pentru cea mai mare sensibilitate si acuratete
Utilizarea unei cuve rectangulare cu 50 mm drum optic permite detectarea celor mai mici cantitati de substanta detectabilă.
Utilizarea unui volum esantion mare garanteaza rezultate sigure si reproductibile.

Rezultate fiabile si comparabile: reactia testelor NANOCOLOR ® se bazează pe metode internationale aprobate standard, cum ar fi DIN, EN, ISO, EPA APHA.

Manevrare usoară si cea mai mare acuratete: toate testele NANOCOLOR ® contin reactivi exact predozati, care sunt gata de utilizare si accesorii calibrate.

Reprezinta Testul perfect pentru fiecare cerere: pentru toți parametrii importanti în apă si de analiză a apei reziduale.
Este disponibil un număr mare de teste cu diferite intervale: Aluminiu, Cromat, Detergenți, cationici, Nichel, Sulfurat, Amoniu, Cobalt, Fluorură, Nitrat, Turbiditate, Cadmiu, Culoare, Hidrazină, Nitrit, Zinc, Clorură, Cupru, Fier, Fenol, Clor, Cianură, Plumb, Fosfat, Dioxidul de clor, Detergenti, anionici, Mangan, Dioxid de siliciu.


Tuburi de test Nanocolor

Tuburi de test Nanocolor

Tuburi de test Nanocolor

Tuburile de teste nanocolor sunt concepute Pentru efectuarea masuratorilor usor si rapid.

Folosind NANOCOLOR ®, eprubete cu coduri de bare, măsurarea se efectuează în mod automat după introducerea eprubetei în slotul cuvă. Contactul cu orice produse chimice periculoase este evitat, deoarece măsurarea se face direct in eprubeta. Acest lucru garantează o siguranță maximă pentru utilizator.

Exista tete pentru toti parametrii importanti în apă si de analiză a apei reziduale.

Testele sunt gata de utilizare, nemaifiind necesara nicio pregatire prealabila.

Vedeti brosura Nanocolor, pentru toata gama de tuburi (eprubete) disponibile in oferta noastra.


Pentru comenzi si informatii suplimentare luati legatura cu noi


Etichete: , , , ,

Aparatura din categoria: Analiza apei, Kituri si teste rapide, Produse