Spectrometre de absorbtie atomica SensAA – GBC

SensAA

Spectrometru SensAA

Spectrometru SensAA

SensAA este unul dintre cele mai noi spectrometre de absorbţie atomică de la GBC Echipament științific.
SensAA vine cu noutăţi la toate capitolele – de la performanțele sale la aspectul și funcționalitatea acestuia.
Acesta îl recomandă ca un spectrometru AAS ideal ca raport preţ-calitate, performanţele sale depăşind multe produse din partea de sus a gamei de produse similare aflate pe piață.

PERFORMANŢE
Prin imbunatatirea optica si electronica, lungimea de undă a fost extinsă (175-900 nm).
Gama D2 a fost de asemenea extins (175-425 nm) permițând astfel analiza mai multor elemente, utilizând o corecție de fond D2.
Lățimea fantei este acum reglabil 0.1-2.0 nm în pași de 0,1, astfel, să permită în mod eficient setările de lățime de 20 fantă cu înălțime normală plus 20 de setări lățimea fantei cu înălțime redusă.

Seria SensAA stabilește noi premise prin noul Hyper-Pulse, corecție de fundal, care permite interpolarea mai exactă a „Semnalelor tranzitorii”, cum ar fi semnale de GF.

Noul GCM (modul de control gaz) este complet interconectat cu noul modul complet integrat Spray de cameră / lichid, pentru un plus de siguranță.

Caracteristica generală a spectrometrelor SensAA este modul de abordare al aplicatiilor, cu noi niveluri de performanță, simplitate și costuri în spectrometriea AA.

SensAA oferă o tehnologie touch screen și o analiză reală fără compromisuri multi-element, revenindu-i cea mai înaltă integritate în rezultatele la o fractiune din costul oferit de mijloacele tradiționale.

Conceput în jurul simplitaţii in exploatare, utilizatorii nu mai au nevoie să schimbe lămpile la schimbarea elementelor analizate, permiţând ăn acest fel funcționarea fără întreruperi.

Aplicaţii
Sursa ofera economii foarte mari în costurile de iluminat; lampa D2 de mare intensitate oferă o performanță de neegalat cu durata de viață de funcționare îmbunătățită de până la 1000 de ore chiar la full curent.

FUNCȚIONALITATE
SensAA este dotat cu un calculator P4 incorporat si tehnologia touch screen.
Un ecran color de 15″, de dimensiuni mari, permite o claritate de utilizare și, de asemenea, ușurința de introducere a datelor și executarea comenzilor pentru software-ul SensAA.
Analizele se efectuează cu o simplă atingere!
O tastatură software încorporată este disponibil, de asemenea, în cazul în care este nevoie de text pentru a fi introduse date cu ajutorul standardului de Windows ® XP ca sistem de operare Windows ®.

Pot fi încărcate mai multe pachete software în SensAA fapt ce duce la extinderea fuctionalitaţii sale.

Accesoriile GBC AAS sunt interschimbabile și pot fi utilizate pe SensAA.
LOOKS SensAA permite imprimarea datelor iar computerul inclus permite micsorarea spaţiului de lucru.

Etichete: ,

Aparatura din categoria: Produse, Spectrometre cu absorbtie atomica